aglamam ondan 

kapat
  1. cengiz kurtoglu ve güllü nün seslendirdikleri bir sarki.

Böyle gözyaşı dökmezdim
    Böyle eriyip gitmezdim
    Ondan ağlamam ondan
    Sevdim diye kandırdı ya
    Yıllarımı harcadı ya
    Ondan ağlamam ondan

Yandım yandım ama ben ona değil
    Yandım yandım ama hasrete değil
    Sevda bitti oldu yalan
    Canım dedim oldu yılan
    Ondan ağlamam ondan
    Duygularla oynadı ya
    Beni böyle ağlattı ya
    Ondan ağlamam ondan

Yazık nasılda inandım
    Yazık nasılda aldandım
    Ondan ağlamam ondan
    Gönlüm bunu haketmiyor
    Bu dert beni kahrediyor
    Ondan ağlamam ondan

Yandım yandım ama ben ona değil
    Yandım yandım ama hasrete değil
    Sevda bitti oldu yalan
    Canım dedim oldu yılan
    Ondan ağlamam ondan
    Duygularla oynadı ya
    Beni böyle ağlattı ya
    Ondan ağlamam ondan
    #216417 (palta, 06.05.2006 15:01 ~ 18.08.2006 23:44)
  2. gerçekten güzel bir şarkı...her zaman dinlenebilinecek bir parça,fakat cengiz kurtoğlu nun yorumu güllü'ye nazaran daha güzel bence...*
    #693853 (faati, 05.10.2006 01:04)
  3. cengiz kurtoğlu' nun doom arabesk şarkısı.
    #1160949 (bahdeniz, 16.01.2007 00:57)

© 2008 - uludağ sözlük

aglamam ondan başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. aglamam ondan ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu aglamam ondan nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» musa tasdelen » speedy gonzales » seviyesiz yazarlar » 20 ekim 2008 ergenekon durusmasi » romus ve romulus » gorunen gol klavuz istemez » dogan hizlan » jenga » kucuk iskender » osman tanburaci a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci