aglak hoca 

kapat
  1. fethullah gulen kimilerine göre son çakma peygamber olan şahsa tarafımdan verilmiş isimdir.
    yakında türkiye' ye gelecekmiş. belki ağlak hoca okulları açar.
    #3577084 (zaza loxani, 24.06.2008 14:08)
  2. bizim köyde bir ağlak hoca vardı o geldi akılma.

kendisi devlete çalışır diye dedikodular vardı. sonra devlet götüne tekme vurdu diye dedikodular çıktı.
    dün duydum yeniden bir şeyler değişmiş diyorlar ama ne olduğunu tam olarak bilemiyorum.
    #3577122 (zaza loxani, 24.06.2008 14:21)
  3. şimdi bu bizim köydeki ağlak hoca için harem kurdu falan dedile ben inanmadım ama bunu duyan ağlak hoca öyle bir ağladı ki hepimiz inandık ona.
    #3577136 (zaza loxani, 24.06.2008 14:24)
  4. sözlük litaratürüne kendine donmeye artik cok gec rumuzlu yazar tarafından kazandırılan hz fetos'un yeni lakabı..
    *
    #3577140 (aclik kader olamaz, 24.06.2008 14:25)
  5. gerdanini kira kira aglaya sizlaya konusmak adlı bir kitabı vardır bizim köydeki bu hocanın.
    #3577187 (zaza loxani, 24.06.2008 14:38)
  6. (bkz: bugünün yıldızı)

köyün en yakışıklı adamı buydu vakti zamnında. sonra.. sonra mı? yaşlandı..
    #3579235 (zaza loxani, 25.06.2008 00:00 ~ 00:01)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

aglak hoca başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. aglak hoca ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu aglak hoca nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about aglak hoca. Copyright of the articles are belong to their authors.

» gavur dagi » secularism » evaporasyon » van ercis itimat » hıyanet i vataniye kanunu nedir » muslu cocuklara oyuncak yagdiralim kampanyasi » 19 eylul 2008 denizlispor trabzonspor maci » seytan ridvan » aslinda butun turkuculer milletvekili falan ols » blowjob » friv » mustafa islamoglu » butik » posta gazatesi ve haydar dumen efanesi » ataturk un gittigi okullar » bursa ya kar yagisi » ruyada olmus yakinini gormek » milfler » morgan de sanctis » ama benim cigerim yanar » sevisirken dinlenecek sarkilar » bir an icin kimsenin entry girmemesi » genc leoparlar » siyah sut icen beyaz zenci » t bag » lazanya » 888 » anal seks yapmanin yararlari » lost » pelin batu sosyalizmi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » armani black code » ilk cagdan sozluk basliklari » tam bagimsiz turkiye » aile serefi » ugur polat » sacini kirmiziya boyayan kizlar » murteci » benin » rocket queen » last fm