agladim bugun 

1. bir cengiz kurtoglu parçası.

Öyle ihtiyacım varki sana
    Seni hep yanımda aradım bugün
    Sanki bir teselli bulacak gibi
    Resminle konuşup ağladım bugün

Elini uzanıp tutmak istedim
    Boynuna sarılıp öpmek istedim
    Gittiğin yerlere gelmek istedim

Anlattım resmine ben değerini
    Anlattım kalbimde sonsuz sevgimi
    Yüzüme gülerek beni dinlediğini

Elini uzanıp tutmak istedim
    Boynuna sarılıp öpmek istedim
    Gittiğin yerlere gelmek istedim
    #1113385 (grand ekinoks, 06.01.2007 04:18)
  2. 90 senesinde cikmis olan askimiz icin albumunden cengiz baba (bkz: cengiz kurtoglu) calismasi. deli duygu yuklemesi yapar, "iyy, sen de mi cengiz kurtoglu dinliyorsun?" diyenlerin kafasina sert bir cisim firlatmak istersiniz.
    #3012202 (faidelibilgi, 16.02.2008 12:34)

© 2008 - uludağ sözlük

agladim bugun başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. agladim bugun ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu agladim bugun nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» my apocalypse » windows xp vs windows vista » bir gun » ofsayttan yenen golle elenmek » pkk kisaltmasini kabul etmemek » gelecek uzun surer » seks benim icin bir yasam tarzi » zall in okunusu » tarihte bugun » nicklerine donusen sozluk yazarlarinin diyecekleri a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games