agla agla acilirsin 

kapat
  1. babannemin özlü sözlerinden biri. bir de meshur aklinda duracagina karninda dursun lafi vardi.*
    #237854 (aftermath, 13.05.2006 00:22)
  2. -agla agla acılırsın.
    *ya yok boyle iyi.
    -birazcık agla bak acılınca cok cekici olacaksın.
    *ya istemıorum.kotu olmaya basladım.
    -bi kere aglatıyım nolur?
    *bu kadar ısrar ettın senı mı kırcam be.
    #413162 (ümit, 10.07.2006 23:38)
  3. ağlamakta olan insanı çileden çıkartan söz.
    sen benim ağlamamı mı seviyorsun;yoksa beni teselli etmeye mi çalışıyorsun?
    ağlamak kötü bir şey demedim ki ben içimden geldi ağlıyorum diye sitem ettiren sözdür
    #413168 (saldirici, 10.07.2006 23:41)
  4. +hadi gel yanımızaaaa su çok güzel burda..
    -gelemiyoruuuuum.
    +açılsana olum biraz..korkma oğlum gel ..
    -açılamıyorum.. boy ver bakim boy.
    +al veriooouuuuublpppppp
    -al işte . ben açılamam oraya kadar..
    +ağla o zaman a.k ...!
    -nie ki ?
    +ağla ağla, açılırsın belki...
    - mavi ekran (açıldı)
    #2559870 (nako, 05.11.2007 22:26)

© 2008 - uludağ sözlük

agla agla acilirsin başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. agla agla acilirsin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu agla agla acilirsin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» avenge » koreografi » ieva s polka » erhan goksel » alaturka mavzer » 13 kasim 2008 whitesnake lefkosa konseri » ferhat gocer in takim elbisesi » haydi bakalim » ataturk universitesi » puvedibuvi » yarim » benzin fiyatlarinda 4 kurusluk indirim yapilmasi » fc nitra » topun arkasina gecme » maltepeli aslanlar » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » fight club izleyip vur bana diyen mal » scorpion flower » 3rd rock from the sun » astazi » tutun kolonyasi » kurtlar vadisi pusu » 1 gun gecti unutamadim seni » karakolda ayna var » disko krali » eski sevgilinin dugununde halay cekmek » basbug ataturk » swh » istifa edecek pasa » gece iskencesi » hifzi topuz