agiz tadiyla sevisemedik 

kapat
  1. pakize suda'nın kitabı.
    #415228 (pafküf, 11.07.2006 18:40)
  2. kızın evini babasının basması sonucu erkeğin ağzından çıkması muhtemel olan cümle.*
    #415242 (AkreP, 11.07.2006 18:45)
  3. geveze sevdiceğe sitem cümlesi.

- Canım selülitim yok dimi?
    + Yok tatlım olur mu?
    - Göğüslerimin boyutu iyi mi?
    + iyi canım, gayet güzel.
    - karnım yeterince düz mü?
    + Eeeeh... bi agiz tadiyla sevisemedik!..
    #415250 (baybars, 11.07.2006 18:48)
  4. sevişmeye başlayan çiftin,kapıcının çöp almaya gelmesi,* kapıyı zorlaması ve tüm bunların atlatılmasının ardından hocanın yatsı ezanını okumasıyla kesilen sevişme sırasında söyleyeceği cümle.*
    #415259 (gazoz_kapagi, 11.07.2006 18:50 ~ 18:51)
  5. Yeni başlanan ilişkide kızın elini ordan çek,off yapma onu,çek onu o ne öyle gibiler sonra Eee ile başlayan cümle.
    (bkz: şu güzel ortamı bozuyorsun)
    #415294 (osmanthegral, 11.07.2006 19:02 ~ 10.03.2008 13:13)
  6. (bkz: saldıray abi)
    #625778 (yasak merve, 11.09.2006 17:47)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

agiz tadiyla sevisemedik başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. agiz tadiyla sevisemedik ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu agiz tadiyla sevisemedik nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about agiz tadiyla sevisemedik. Copyright of the articles are belong to their authors.

» gavur dagi » secularism » evaporasyon » van ercis itimat » hıyanet i vataniye kanunu nedir » muslu cocuklara oyuncak yagdiralim kampanyasi » 19 eylul 2008 denizlispor trabzonspor maci » seytan ridvan » aslinda butun turkuculer milletvekili falan ols » blowjob » friv » mustafa islamoglu » butik » posta gazatesi ve haydar dumen efanesi » ataturk un gittigi okullar » bursa ya kar yagisi » ruyada olmus yakinini gormek » milfler » morgan de sanctis » ama benim cigerim yanar » scream vocal » cristiano ronaldo vs lionel messi » yurt arkadasinin msn yazismalarini okuyan lavuk » suriye » bediuzzaman said nursi » ev alma komsu al » chpli muezzin » dogmamis bebege mektup » babanin deneyimsiz damati kabul etmemesi » sidiouss » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » irritabl bagirsak sendromu » sozluk formasi » olayin boku cikmistir herkesi tebrik ederiz » slovenya » anal seks kullanim kilavuzu » modiodal » fiat » huseyin uzmez in turkiye nin m jackson u olmasi » nefes nefese kalan muhabir » 22 kasim 2008 darussafaka ct oyak renault maci