agit degil 

kapat
  1. sukran kurdakul'un güzel bir şiiri.

gücünüz varsa sizin
    sözcüğü tutuklayın
    öğrenci, kitap, türkçe
    en güzel kavramı dilimin
    özgürlüğü tutuklayın.

ben ki düşünüyorum
    var olduğumdan beri
    silahlar bana dönük
    savaşlar sizin için
    gücünüz varsa artık
    usumu tutuklayın

açtı kendini bir bayrak gibi işte
    ölümün üzerinde hasan tahsin
    bu silah başka silah
    bu ölüm başka ölüm
    gücünüz varsa sizin
    ölümü tutuklayın
    #3619538 (meredith, 04.07.2008 17:11)

© 2008 - uludağ sözlük

agit degil başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. agit degil ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu agit degil nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ozge » istanbul universitesi sbf » nikah masasi » son » ikinci dunya ulkeleri » johnny deep bizi de dep » unutamamak » death note » moderatoru ayar manyagi yapan kizlar » bir derdim var yasanmisliklari » esra ceyhan » aziz baskanin alin bunu demesi » var misin yok musun » the digital millennium copyright act » ben size savasmayi degil olmeyi emrediyorum » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » turban takmayan orospular » erkek cantasindan cikan ilginc malzemeler » mehmetcigin katili amerika » yumatu » nihat koray » morfin » abbate » fazil say » pur blanca » prisoner » ayse ozyilmazel » en son gordugun gibi hatirla » cep telefonunun ucus seyir sistemine zarar vermesi » ertugrul saglam in istifa etmesi » merve