agirlikla 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. mideye yumruk yedikten sonra agir agir yere dusmek
  2. en agir kufurlerden daha agir laflar
  3. agir agir dusle martim
  4. agir olalim agir kaldiralim
  5. eli agir
  6. agir agir
  7. agir soz
  8. eli agir kiz
  9. agir
  10. agir ol

© 2008 - uludağ sözlük

agirlikla başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. agirlikla ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu agirlikla nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sozlukculerin gordugu enteresan ruyalar » psikojen koma » yeni baslayanlar icin afrika » sharon isbin » lost dizisi stv de yayinlansaydi olabilecekler » ergenekon un bir numarasi » elbe » fache » lilliputyen varsanisi » duellonun kurallari » tic douloureux » bira » tatarlardan nefret eden rus edebiyati sevdalisi » hbb tv » michelle marsh » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » sitare » kudret cengiz » ask yakar » yagmur » prognoz » haci yagi kokulu sevgili » ali kirca » surrealizm manifestosu » toby marks » treewalk » discover channel in marmaray belgeseli » the midnight meat train » aduket ceken damdaki eski sevgili » hakliyiz kazanacagiz » serhan acar