agir 

kapat
  1. türkçede pek çok anlamı olan kelimelerden biridir. "yükçe fazla olan" anlamında kullanılabildiği gibi "yavaş" manasında da kullanılır.
    #86252 (kirmizi_merkep, 24.02.2006 19:14)
  2. (bkz: usul)
    #221941 (the kene, 08.05.2006 18:24)
  3. fr. davranmak
    #1956084 (Charlotte Corday, 17.07.2007 22:47)
  4. ateş anlamındadır, cevabı tünne'dir...
    #3993285 (demolay, 22.09.2008 00:45)
  5. kürtçe ates.
    #3999135 (keyfkesh, 23.09.2008 12:46)

© 2008 - uludağ sözlük

agir başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. agir ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu agir nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» izmiri izmir yapan ozellikler » bedava sirke » hiperkinezi » hayat » emily dickinson » olomuc » altay ozerk cumhuriyeti » dengir mir mehmet firat » zombie attack » somnolans » host lan » sevgilisinin pipisini yalamayan sevgili » gulsen abi » urolagni » yaprak dokumu » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » zeynep beserler » yapay cim » hipersomni » asik olunca surekli gulumsemek » alisveris yaparken kuyruk gibi pese takilan satici » tatarlardan nefret eden rus edebiyati sevdalisi » ben kimim » art of fighting 3 the path of warrior » otokrin etki » somnambulizm » yanlis numaraya sms atmis numarasi yapmak » kalpsiz adam » hizli zap yaparken 1 sn de kanala karar vermek » tekellerin 8 yil onceki uretimi bugun yapamamasi » whiskey in the jar