agir uyku 

kapat
  1. 'davul çalsalar uyanmaz' denilerek tabir edilen bu uyku, her alanda geçerlidir aslına bakarsanız;hırsızların büyük bir iştahla bekledikleri zaman dilimidir.

hırsızlar diyerek tabir edilen sadece degerli eşyalarınızı çalan yaratıklar degil aynı zamanda soysuzlardır.

bu soysuzlar,an gelir medyadadır,an gelir siyasettedir ve ne yazıktır ki an gelir;tam içimizdedir.

milli birligimizi çalarlar,
    bütünlügümüzü tehdit ederler,
    vatanımızı çalmak isterler,
    dini sömürürler,
    hümanist görünüp;insan eti yerler...

agır uyku işte bu zaman da devreye girer:uyanmakta gecikmek demek çok şeyi kaybetmek demektir.

uyan turk evladi uyan
    #2551020 (iktidarsiz jigolo, 03.11.2007 14:30 ~ 17:40)

© 2008 - uludağ sözlük

agir uyku başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. agir uyku ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu agir uyku nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» buyuk goguslu olup sutyen kullanmamak » picnick » hamdolsun israf ediyoruz » ukrayna da turklerin protesto edilmesi » ferhat gercek » kur yapmak » baba » intifada » poliuretan boya » tatnim » kayahan » uzayda tuvalet krizi » bebegi havaya atip tutamamak » araba ittirmek » aci » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » turk erkeginin fahise sadakati » cehennem » avsar boyu » demet akalin benim nasil bir binici oldugumu bilir » kadinlarin yaninda soylenmemesi gereken kelimeler » poset gorunce deliren kediler » disini fircalamayan cumhurbaskani olamaz » elazig » vaka i hayriye » lisede cikista bekle lan kavgalari » hayattaki tek hayali mercedesli koca olan kiz » her ilde bulunan ortak yer isimleri » richthofen » cin jimnastigi » single sign on