agir ol molla desinler 

kapat
  1. zaten bir halt değilsin, en azından sus, ön plana çıkma, zırvalama ki seni düzgün, bilgili aklı başında biri sansınlar anlamı taşıyan söz.
    #1468344 (krmyrdsn, 29.03.2007 19:25)
  2. sus da adam sansınlar demek.
    #1468350 (dekadans, 29.03.2007 19:26)
  3. at gözlüklü yüzeysellere a.k.a gerçek gericilere reva bir eski deyim...
    #1468370 (abra kadavra, 29.03.2007 19:30)
  4. ağır ve az konuşan insan daima saygı görür anlamındadır.
    #2275477 (bohembebek, 06.09.2007 23:57)
  5. bilmiyorsan sus, ağırlığını koru adam sansınlar maksatlı söylenen güzel söz. lakin aptalca gereksiz konuşmak yerine susmak, susabilmek her baba yiğidin yapabildiği bir şey değil.
    #4234039 (trink, 15.11.2008 20:11)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

agir ol molla desinler başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. agir ol molla desinler ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu agir ol molla desinler nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about agir ol molla desinler. Copyright of the articles are belong to their authors.

» sandaloz sakizi » josh holloway li magnum reklami » 14 mayis 2006 denizlispor fenerbahce maci » radyo yerine polis telsizi dinlemek » turk filminde tecavuz edilen kizin intihar etme » ekin olcayto » bosalma ani » mozole mirac » wake up wake up and look around you » radyo ilac » avea nin numaran degismeden avea ya gec reklami » don juanizm » amsiz girilmez » alternatif youtube a erisim metodlari » kizil havalari seyret ki aksam olmakta » geceleri am got temali girilerin havada ucusmas » paradise » cunku ayrilik da sevdaya dahil cunku ayrilanla » yemekteyiz naim » gormedim omrumun asude gecen bir demini » a dustland fairytale » premier league » myxomatosis » arti oy alma yontemleri » japonca yazmak » soylemesi zevk veren yunanca kelimeler » beyaz show » just do it » suistimal » pezevenklik ve kavatlik hizmeti » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » counter strike oynarken mehter marsi dinlemek » allah da yardim etti sagolsun » zenci nicki » prime object » canon » laik insan » seckin piriler » ereksiyon hakimiyeti » basbakanin youtube video sitesine girmesi » melegim