agir cekimde yasamak 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. kapisi agir cekimde acilan dolmus
  2. hizli cekimde acan cicek
  3. mideye yumruk yedikten sonra agir agir yere dusmek
  4. en agir kufurlerden daha agir laflar
  5. agir olalim agir kaldiralim
  6. agir agir dusle martim
  7. yasamak teslim olmadan yasamak
  8. yasamak icin yasamak
  9. agir soz
  10. agir agir

© 2008 - uludağ sözlük

agir cekimde yasamak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. agir cekimde yasamak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu agir cekimde yasamak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kitabevi » rome » sozluk yazarlarinin itiraflari » eki eki » kirgizistan milli futbol takimi » bak su yumurcaga » otoerotikasfiksi » se jinen azad » agoni » erkeklerin kizlardan daha esprili olmasi » boslukta kalmak » cbc » sehadet serbeti » parapraksi » alucard » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » yeni orta sinif » universiteye alinmayan turbanlilar » dovulesi dizi karakterleri » sizoaffektif bozukluk » o degil de bi ulu chat vardi noldu ona » mustafa » musta » isemek » ucgensel terapi » wynonie harris » berna ozturk » soluk borusundan iceri kacan apranax fort » kadir misiroglu » kosullu sevgi » bilinen ucu bir aradalar