agir abinin simarik sevgilisi 

kapat
  1. gece kluplerinde karşımıza çıkan tablo.

genellikle kalburüstü mekanlarda görürüz. çünkü, maddi durumu o kadar iyi olmayan, "yağız mahalle delikanlısı" sevgilisinin şımarık şımarık hareketlerine göz yummaz.
    biraz daha yukarılara çıktığımız vakit, "benim kadınım istediği herşeyi yapar ve kimse bir şey diyemez" mantığını görürüz.
    kol düğmeli, ağır purolu abimizin, yanında gezdirdiği ele avuca sığmayan kadınsı kızları görmemek mümkün değil. atlayıp zıplamalar, bebek taklidi yapmalar. aman yaklaşmayın.*
    #1013015 (maksat muhabbet, 17.12.2006 21:42)
  2. bu kızlarla ilgili ilk akla gelen örnek deli yurek isimli dizide oynayan turgay atacan isimli karakterin yanında bir hatun vardı, o direk budur işte.
    #1013067 (mmtyvs, 17.12.2006 21:52)
  3. bizimkiler dizisinde yer alan, katil'in eseri rolünde ki bağyan tam bu kalıbın sabunudur.
    #1013557 (karpuzkabugu, 17.12.2006 23:08)
  4. (bkz: seksi şempanze)
    #1013572 (kelmajeste, 17.12.2006 23:10)
  5. Ağırabi ile şöyle bir diyaloğun geçmesi olasıdır
    sevgilisi:Seni seviyorum aşkım
    Ağırabi:bizde seviyoruz!!
    #1013574 (imaginary, 17.12.2006 23:10)

© 2008 - uludağ sözlük

agir abinin simarik sevgilisi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. agir abinin simarik sevgilisi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu agir abinin simarik sevgilisi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ermenistan dan cikmis en iyi sey kim kardashiandir » hali sahada futbol oynamak » abdullah gul un ermenistan ziyareti » bloodbath » ozgurcan ozcan » komunizmin olumsuzluk vaad etmesi » bakire olmayan bayanla evlenmek » sabri kaleyi dusundu » ben bu yaziyi sana yazdim » kastetmek a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games