agir abi yazarlarla iyi gecinmesini oneriyoruz 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. mideye yumruk yedikten sonra agir agir yere dusmek
  2. agir olalim agir kaldiralim
  3. agir agir dusle martim
  4. sozlugun yazarlarla konusmasi
  5. yazarlarla ozdeslesmis yerler
  6. yazarlarla ilgili baslik acilmasi
  7. ayarci yazarlarla dost olmak
  8. diger yazarlarla tanismak istemek
  9. yazarlarla filmleri birbirinden ayirmak
  10. sozlukteki kiz yazarlarla alisveris zirvesi

© 2008 - uludağ sözlük

agir abi yazarlarla iyi gecinmesini oneriyoruz başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. agir abi yazarlarla iyi gecinmesini oneriyoruz ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu agir abi yazarlarla iyi gecinmesini oneriyoruz nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» benim adim kirmizi » wolf » fethullahcilari amerikanci sanmak » mukemmeliyetcilik » elena isinbayeva » metal gear solid » lostforum gen tr » beer beer » aksana miankova » bekaret a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games