agharta 

kapat
  1. atlantisliler'in bir geçitten ulaşılabilen dünyaya pozitif enerji saçan şehirleridir. bu şehirlere kutuplardan açılan bir geçit sayesinde ulaşılabilindiğine inanılır. hatta öyledir ki bu geçitlerden giriş çıkış yapan bazı araçların fotoğrafları bile çekilmiştir.
    #1818641 (antipatik oldum anne, 25.06.2007 10:52 ~ 10:59)
  2. shamballa
    #1818662 (antipatik oldum anne, 25.06.2007 11:01)
  3. efendim ergenekonun görünmeyen yüzüymüş, yok yok ergenekon bu nanenin görünen yüzümüymüş neymiş. fox tv'nin yalancısıyım, bu nane yerin altında bir ülkeymiş, yok yok çete ama ciddi ciddi yerin yerin altında takılırlarmış. naziler falan da bunlardanmış. işte bu güneş yüzü görmeyen adamlar dünya çapında işler yaparmış. bugünde kadar kimsenin de götü yememiş bunları ortaya çıkartmaya. ama akp ergenekon diyerekten bu çeteye de bulaşmışmış. çok eski tarikat cinslerinin son üyesiymiş, masonlarla da işi varmış tabi, zaten her bokun sonu masonlara çıkarmış.
    (bkz: muşmula gibi olmuş)

not: tjunky düzeltti, naziler bunlardan değilmiş, hitler de akp gibi bunları araştırmaya kalkmış, zaten mason yahudi kaltledermiymiş.
    #3672780 (venividivici, 16.07.2008 16:35 ~ 16:39)
  4. "dan brown musun mübarek!" denir bu iddiaya , geniş bir hayal gücünün eseridir.
    #3672786 (Ariel, 16.07.2008 16:37)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

agharta başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. agharta ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu agharta nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about agharta. Copyright of the articles are belong to their authors.

» ards » ne seninle oluyor ne de sensiz » avare » 8 yasinda kiz cocugundan ataturk e mektup » simdi senden vaz mi gecmeli » misem » ka ching » ucak nasil ucar sorunsali » abiye gelinlik » bit ve pire arasindaki farklar » tiramisu » ppm » amcik tv » acik istiare » sifali bitkiler ve otlar » trt market » otooksidasyon » cause your young » butafor » uyan uyan gazi kemal su felegin isine bak » ozgur irade » butun tahminleri tersine cikan iddaa yorumcusu » son cellat » hayalperest » emre colak » yeni baslayanlar icin muhasebe » goksu » kurtlar vadisi pusu » hijo de la luna » kabizim diyene danone activia diyorum » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » d4 » korsanlarin bilal erdogan in yatini kacirmasi » sozluk yazarlarinin itiraflari » bu entry basligin sozluk icindeki durumu ile ilgili » lozan antlasmasi » burkay » delice sevismek » turkiye den cikacak nba takimlarina isim onerileri » sinagog » arkadas baskisi