agentorange 

sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. ag
  2. ag atip goturun bunlari
  3. ag atip kiza yazilmak
  4. ag baglantilarim
  5. ag elime kinalar yaktim
  6. ag elime mor kinalar yaktilar
  7. ag evi
  8. ag gelin turkusu
  9. ag geometrisi
  10. ag gozu acikligi

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

agentorange başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. agentorange ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu agentorange nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about agentorange. Copyright of the articles are belong to their authors.

» yaran videolar » yaran entry silinme sebepleri » yaran diyaloglar » no promise » sozlukle ilgili istekler » mustafa kemal ataturk » uludag sozluk » asiti kacmis kola » karpuzkabugu » devedikeni » yeni uuser olacaklara nick onerileri » entry ve nick uyumu » kacak kelebek » sozluk yazarlarinin itiraflari » sozluk yazarlarinin nicklerinin hikayesi » 2050 yilinda girilmesi olasi basliklar » arjen robben » melankolik » july4th » alwayssleepy » ask » montajelemani » uludag sozluk ten soguma nedenleri » uludag sozluk e bir daha gelinse alinacak nickler » prince of darkness » ards » ne seninle oluyor ne de sensiz » avare » 8 yasinda kiz cocugundan ataturk e mektup » simdi senden vaz mi gecmeli » misem » ka ching » ucak nasil ucar sorunsali » abiye gelinlik » bit ve pire arasindaki farklar » tiramisu » ppm » amcik tv » acik istiare » sifali bitkiler ve otlar » trt market » otooksidasyon » cause your young » butafor » uyan uyan gazi kemal su felegin isine bak » eski sevgiliyi facebooktaki listesinden silmemek » ariza insan » yurdum insani » basak emre » samimi yazar » naim akman » bir kadinin ahini almak » bir kulunu cok sevdim » hala » carkifelek tugce » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » siyasi partilerin amanin secim yaklasti acilimlari » ayagin sevgili tarafindan goruldugu ilk an » isim ve meslek uyumu » archive » acilin ben maxfaktor uzmaniyim » eyvah ablam » pretty girls make graves » haber sitelerindeki tecavuz haberleri » kilolu basketbolsever » hindsight