agena 

kapat
  1. güney yarımküreden görülebilen bir yıldız. kutup yıldızı gibi kuzeyi gösterir.
    (Agena, 14.01.2006 15:51)
  2. nasa tarafından kullanılan bir tür insansız uzay aracı. görevi astronotları taşıyan kapsülle başarılı bir kenetlenme oluşturmaktı. insanlı ay uçuşlarının gerçekleşmesinde agena-gemini ikilisinin önemli katkıları olmuştur.
    (Agena, 09.11.2006 22:47)
  3. birinci nesil olmasına rağmen kimsenin hoşgeldin demediği yazar.
    şimdi ben hoşgeldin desem yanlış olacak ben dördüncü nesilim hoşgelmişsin mi diyeyim ne diyeyyim bilemediğim yazar.
    (estel, 10.01.2008 00:04)
  4. #666 nolu entry'nin sahibi.
    (tenpura, 29.04.2008 02:13)

© 2008 - uludağ sözlük

agena başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» dort kadinla evlenmeyi ibadet sanan erkek » abbadi » safak olmus comolokko » universiteye gidip gotu kalkan eski arkadas » sikkin hava » en guzel nickli yazar » turkiye cumhuriyeti vatandasligini hak etmeyenler » kuyruk sokumu » cesitlemeli korku » hamdi bey in acun a ahlaksiz teklifte bulunmasi » akalina » icimdeki fener aski bambaska » basliklari alt alta okumak » dovulen cingenenin sarkisi » okeyde biten oyuncunun elinin hikayesini anlatmasi » 320 kbps mp3 » maggie and milly and molly and may » anksiyete bozuklugu » kalecik » muzeyyen senar » zeka urunu basliklar » tatli su komunistleri » saatli » sevgilinin eski sevgili oldugu an » alexandre aja » vay yavrum orkidin olayim osur osur del beni » sinirlar arasinda » ask » kralice ikinci elizabeth » yasamsal tespitler » cavus » turksat 3a » pinhani » kot » turna sosyal arastirma grubu » politikacilara gicik olmak » seri batak zirveleri » hiyardan bardak yapmak » invert seker » suleymaniye camii » o kadar gotigim ki yarasa siciyorum » butun sifatlari tamlarim » bir kiz ve bir erkek asla arkadas olamaz » boss in motion » carnot cycle » hey on besli » touch me » r » haohmaru » fenerbahce ve galatasaray arasindaki farklar a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa