agd 

kapat
  1. ami götü dagitmak fiilinin kisaltilmisi halk icinde söylenebilir kamuflaji.
    ayrica (bkz: modern sabahlar) da (bkz: natinfirt hastanesi)nde hastalara konan genel tani
    (Amy Goethe Distribution)diye tip literatürüne girmistir hatta.
    tedavi yöntemi ise (bkz: yandan tedavi)
    #367391 (kaiserstuhl, 22.06.2006 21:46 ~ 21:49)
  2. + naber sevil?
    - kötüyüm ya agd oldum
    + hööö ne oldun ?
    - ağda oldum demek istedim.
    + iç ses( ha di len)
    #2440504 (televizyona konan sinek, 07.10.2007 19:50)
  3. (bkz: anadolu genclik dernegi)
    #2771034 (bilgehan, 31.12.2007 14:00)
  4. Kapatılan "Milli Gençlik Vakıfları"nın bir nevî devamı.

http://www.agd.org.tr/

(bkz: anadolu genclik dernegi)
    #3687487 (xerion, 19.07.2008 15:48)
  5. askerde " am* götü dağıtmak " eylemidir.
    #4001794 (fikirsel flort, 23.09.2008 22:53)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

agd başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. agd ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu agd nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about agd. Copyright of the articles are belong to their authors.

» britney spears » subat 13 ceksin » tut ki karnim acikti kedimi yedim » bir kelimeyle kadinin tarifi » mp3 sitelerinin kapatilmasi » sozluk kalitesini dusuren uuserlar » uskudar da sarapli provokasyon » heman0212 ye acik mektup » plakadan kelime uretmek » ards » ne seninle oluyor ne de sensiz » avare » 8 yasinda kiz cocugundan ataturk e mektup » simdi senden vaz mi gecmeli » misem » ka ching » ucak nasil ucar sorunsali » abiye gelinlik » bit ve pire arasindaki farklar » tiramisu » ppm » amcik tv » acik istiare » sifali bitkiler ve otlar » trt market » otooksidasyon » cause your young » butafor » uyan uyan gazi kemal su felegin isine bak » iddaa da hem tek hem son mactan yatmak » gorukle » 2008 brezilya gp » devletcilik » deniz baykal » sevgilisini koklayan erkekler » 1999 secimleri » iddaa oyununun haram olmasi » sanal dunya » sucker » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » hali ile kilim arasindaki farklar » lacoste » renkli ruyalar oteli » slash » msn adresi olmayan ergen » ailevi sorunlari nedeniyle ulkesine donen futbolcu » eksi den farkimiz olsun ingilizce baslik acmayalim kampanyasi » sevgi acligi » kac mevsim ask pazarinda gecti yalanlarla » perfect opposites