agatha cristie 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. agatha
  2. agatha christie
  3. agatha christie romaninda katili bulmak
  4. agatha christie yi turk kulturune uyarlamak

© 2008 - uludağ sözlük

agatha cristie başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. agatha cristie ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu agatha cristie nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» raziye » namuslu pezevenk » ece temelkuran » serdal bahce » balgam » kemalistler net » crysis wars » demiryollarinda katar cekme usulleri » little big planet » kursunlara dogru kosan cesur askerler » zeliha etoz » summer wine » kapitalimzme alternatif akimlar » eh iste » tayyip erdogan in emo olmasi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » fifa vs pes » liner bill of lading » karnimac » buyuk asklar yolculuklarla baslar » 1000000000000000000000 » semih cumhuriyeti » i want to play a game » siyanoz » yayla zamani » kadinlari anlamak icin evde turbanla geziyorum » vasco da gama » rui patricio » tofas » galatasaray universitesi » uludag sozluk