agaran 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. agaran bir suyum

© 2008 - uludağ sözlük

agaran başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. agaran ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu agaran nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» fonksiyon » gunahim ol benim » erkek sarkicilarin soylememesi gereken sarkilar » bu bir skandal » 45 inci antalya altin portakal film festivali » gulce » bursa da tam otobus biletinin 2 ytl olmasi » adini soylemeyen sevgili » allah » google earth un turk haberciligine katkilari » cizgi kahramanlarin bazi organlarinin olmamasi » 21 inci yuzyilda hala sag sol kavgasi yapmak » o degil de bi ulu chat vardi noldu ona » bira » ayran ile sigara icmek » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » psikopatlastiran ilkokul sarkilari » medine nin mucevheri » formel dusunce bozuklugu » isinmak icin vodka icmek » otimik durum » sol frame in ebesine atlayan sevgili » turk polisi » sen hep belki dedin » karpuz getir yiyeyim » grimas » art of fighting 3 the path of warrior » kastamonu da ne yapsak ne yapsak off zirvesi » karakoncolos » mutluluk » abla kardes diyaloglari