aganigi demicem 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. aganigi naganigi
  2. aganigi naganini
  3. insan sevdigi ile aganigi naganigi yapar mi
  4. uuserlerin aganigi naganigi reklam cevaplari

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

aganigi demicem başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. aganigi demicem ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu aganigi demicem nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about aganigi demicem. Copyright of the articles are belong to their authors.

» karga » yaran entry silinme sebepleri » yaran diyaloglar » no promise » sozlukle ilgili istekler » asiti kacmis kola » uludag sozluk » mustafa kemal ataturk » karpuzkabugu » entry ve nick uyumu » yeni uuser olacaklara nick onerileri » devedikeni » kacak kelebek » sozluk yazarlarinin nicklerinin hikayesi » sozluk yazarlarinin itiraflari » 2050 yilinda girilmesi olasi basliklar » arjen robben » alwayssleepy » july4th » ask » melankolik » uludag sozluk ten soguma nedenleri » montajelemani » prince of darkness » uludag sozluk e bir daha gelinse alinacak nickler » gazete kagidindan ucurtma yapmak » boysfood com » pomen » adult hikayeleri » media markt » kisir » sozluk yazarlarinin nicklerinin hikayesi » koca popolu teyzeler » azirha » greg oden » fahrettin ozudogru lisesi » sac dokulmesi » friv » polatli anadolu lisesi » cilgin orlando » pipeline » mahfel » guiza nin esinin canli yanyinda soyunmasi » bulent akyurek » guiza nin esinin canli yanyinda soyunmasi » todo sobre mi madre » tarnally » belediye otobusunde bagira bagira konusmak » sarkis » mahler senfoni no 5 » yazili olmayan kurallar » 9 nisan 2006 manchester united arsenal maci » otobusteki kizla bakismak » bukalemun » pipo » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » tu bisvat » 90 lar » sanal dunya » acilin ben maxfaktor uzmaniyim » uzun ihsan efendi » maxinator » suistimal » kadinin onunde egilip evlenme teklif etmek » ben caylak oluyorum gorusmek uzere » honky tonk women