agah 

kapat
  1. bir isim olup bilen insan anlamına gelir.
    *
    (lafazan, 26.03.2006 18:54 ~ 26.04.2007 14:19)
  2. farsça bir sözcüktür. bilgili, görüş sahibi, eğitimli, kendini yetiştirmiş anlamlarına gelir.
    (lilith, 21.08.2006 07:54)
  3. bir gün eğer olursa oğlumun adını koymak istediğim isim:)
    Apaydın Agah ne güzellll
    (Siren, 28.01.2007 15:06)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» abate di tivoli » oovxvoo » turna sosyal arastirma grubu » naser oric » ask icin olume gitmek » cep telefonu duvar kagidi » seri eksi oy veren yazarin kafasi » transistor » tobi » tartuf bey » can tanca » tarsus park » hazreti muhammed peygamberdir » kuyruk sokumu » yaran msn iletileri » zaha hadid » jose fernando abascal y sousa » tencere yuvarlanmis kapagini bulmus » sen de benim gibi yalnizsin degil mi » csc » bos tribunlere oynamak » the da vinci code » hayata dair ic burkan detaylar » sinirlar arasinda » burada yapilmisi var » fenerbahce ve galatasaray arasindaki farklar » reputasyon » r » pusi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa