agafya 

1. üçüncü nesil bir yazar. hoşgelmiştir.
    (6.4.r.1.$.h, 05.11.2006 09:44)
  2. gogol un ''bir evlenme''sinde ki acayıp kadın karakter. tüccar kızıdır kendileri. ve dört tane koca adayı vardır. seçemez bir türlü yok armudun sapıydı, yok üzümün çöpüydü. sınavda oynamak için çok arayıp bulduğum bir tiradı vardır. sabahlara kadar uyutmaz beni...
    (agafya, 06.11.2006 04:14)
  3. Düşünceli yazar. Hoşgelmiş.
    (hendrix, 07.11.2006 01:25)
  4. Çağan ırmak ın kabuslar evi serisinin 12.filmi olan bir kis masalinda bilge senin gençliğini oynayacağı için sevinçten uçan yazar...
    (agafya, 14.11.2006 03:11 ~ 03:12)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» tecavuz insanlik disidir » kotu insanlari tanima senesi » shoot first » yildirim » bergamot » kremasyon » gunun sozu » 100 » kuafor » deplasman otobusu » this world is watching me » a s livorno calcio » sereftir seni sevmek » galata kulesi » guzel ve cahil » japonlarin kukularinin orman gibi olmasi » sebepsiz yere bir kisiye uyuz olmak » arabam var » fucka » ders calisma programi » hasan » dar kaldirimda yan yana yuruyen teyzeler » badly drawn boy » anjelika akbar » yilankale » istatistikleri okurken duyulan kiskanclik » irlanda edebiyati » boyle kaderin » gece oturup gunduz uyumak a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa