agacli turistik tesisleri 

kapat
  1. türkiye cumhuriyeti'nin en kaliteli tesislerinden birisidir.
    * *
    #2649919 (iktidarsiz jigolo, 01.12.2007 12:16)
  2. tuvaletleri birçok kere ödül kazanmış olan tesislerdir.
    #2649922 (muhasebeye giris, 01.12.2007 12:17)
  3. güzel, temiz ama nedendir benim gibi taşı yese hissetmeyecek bünyeyi yemekleri rahatsız etmekte olan dinlenme tesisidir. sahibi orhan ağaçlının bu tesisi yaptıktan sonra iç anadolu - akdeniz bağlantısını sağlayacak yolun güzergahında yapılan değişiklik sebebiyle, dönemin bayındırlık ve iskan bakanını ziyaret edip, sayın bakanım ben o kadar yatırım yaptım ama atıl kaldı sayenizde buyrun siz işletin diyerek tesisin anahtarlarını bakana sunduğu şehir efsanesi olarak anlatılmaktadır.
    #2650010 (muhendis beg, 01.12.2007 12:47)
  4. doğuya, güneye yolculuk yapanların sıklıkla uğradığı dinlenme tesisidir. içinde ki outlet mağazalarıyla, butik oteliyle, italyan restoranıyla farklılıklar sunan mekandır. aksaray da bulunur. varan seyehatinde konaklama yaptığı tesisdir ayrıca.
    #3118243 (seaman, 10.03.2008 12:32)

© 2008 - uludağ sözlük

agacli turistik tesisleri başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. agacli turistik tesisleri ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu agacli turistik tesisleri nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» cisi gelince tutmaktan zevk alan adam » kartalkaya » bloodbath » bozcaada » rottweiler cinsi kopek tarafindan kovalanmak » corbaya ketcap sikmak » pkk nin sitesinde d gezmis y aslan ve h inan » demonizer » kyle s mom is a bitch » 1 kilo pamuk mu agir 1 kilo demir mi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games