agabey sozluk falan da hikaye ya 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. nesil falan hikaye sozluk renklensin sahane
  2. karma falan hikaye
  3. eksi sozluk e beni de alin agabey diyenler
  4. bir erotik hikaye sitesi olarak sozluk
  5. biz universitedeyken yoktu sozluk entry falan
  6. ben eksi sozluk falan tanimam soylemi
  7. oha falan olunmaz oha falan dogulur
  8. agabey
  9. duran agabey
  10. dal sigara var mi agabey

© 2008 - uludağ sözlük

agabey sozluk falan da hikaye ya başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. agabey sozluk falan da hikaye ya ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu agabey sozluk falan da hikaye ya nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» numaranizi arkadastan aldim » yatilan kizin babasina kizinizla yattim demek » seus » tilki dansi » eksi sozluk teki reklam nickli yazar » yazarlarin aslinda demek istedikleri » stevemcqueen olmak » aura » max payne » please mister postman » markasiz giyinenin markali giyinene cemkirmesi » shrek corum versiyonu » bos beles entryler » cocuklarla girilen diyaloglar » la kayyume illahu » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » musaaden olursa ben gidiyorum » mesgaleyi gormeyen caylak olsun kampanyasi » kazanan baris olacaksa pkk ile yataga girerim » hayattan sikilmak » turk uz butun baslardan ustun olan baslariz » taze ekmek kokusu » ntv spor » umut etmeyi umut etmek » arkadas grubuna namahrem eklemeyenler » salcali sogan kavurmasi » ceza » you don t mess with the zohan » pro lisans » turkiye umit milli futbol takimi » ogretmen bakanligi