agabey ile tatile cikmak 

kapat
  1. Mukemmel bir tatildir,Hatta yasanabilecek en eglenceli en zevkli tatildir denebilir.
    Kucuklukten beri idol kisi alınan abi ile tatile cıkma fikri bile insanı heyecanlandırırken,bunun icraata dokulmesi ise mukemmel bir olaydır.Fakat tatilin bitimine yakın acaba bir daha boyle bir tatile cıkabilir miyiz dusuncesi insanın icine bir ukte olarak oturur.
    10 yıl gectiginde ikinizinde cocukları oldugunda keyifle ve duygulanarak cocuklarınıza anlatacagınız bir tatil olur...
    #618658 (ozzy, 09.09.2006 01:29)
  2. ağabey ile tatile çıktığını sanmak olarak sonlanan hadisedir. zira ağabey size tatili zehir edecek etrafınızda etten duvar örecek, oraya bakma, otur kalkma, öl yaşama gibi muamelelere maruz kalacaksınızdır. en iyisi evde oturunuzdur. tatil sizin neyinizedir.
    #618665 (scarlet, 09.09.2006 01:31 ~ 01:38)
  3. iki erkek kardeş için tadından yenmeyecek bir tatil olabilirken, kız kardeş ve ağabey kombinasyonunda pişmanlıkla sonuçlanması kuvvetle muhtemel eylemdir.
    #3383286 (temren, 11.05.2008 13:42)

© 2008 - uludağ sözlük

agabey ile tatile cikmak başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. agabey ile tatile cikmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu agabey ile tatile cikmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» entry ve nick uyumu » faik » uretim cini » arjan » evrimi anlamak » lisede hoslanilan kizi yemekhaneye kosarken gormek » the legacy » bottle neck » onemli tanidiklari olan insan » batmaya mahkum firma isimleri a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci