aga yattim ben 

kapat
  1. ben yatıyorum un turk krosu tarafından değiştirilmiş hali.
    #139268 (hendrix, 30.03.2006 03:12)
  2. (bkz: bye bye oldum)
    (bkz: tikky)
    #139271 (Eqin, 30.03.2006 03:13)
  3. (bkz: vallahi bırakmam)
    #139274 (montajelemani, 30.03.2006 03:16)

© 2008 - uludağ sözlük

aga yattim ben başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. aga yattim ben ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu aga yattim ben nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kara delik » kahve fali » iplememek » deniz baykal murat karayalcin gorusmesi » sozlukte tanisip evlenmek » araya mesafe koymaya izin vermeyen platonik ask » aczimendi » burak dilmen » melih gokcek in yeniden belediye baskani secilmesi » namik kemal » kamos » orhan pamuk tarzi demec verme rehberi » surekli kahve icmek » tirsik » uefa kupasiyla avunan turk takimlari » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » j k simmons » allah gecinden versin » cansiz hoca » hayat felsefesi » master master diye bagirmak » the river » turkiye cumhuriyet merkez bankasi » ilhan berk » marco polo » le phallus » erkek sozluk yazarina asilmak » sinuzit agrisi » bobby knight » sarah palin » i can go anywhere