afyonun kaymagi konyanin manyagi 

sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. afyon un kaymagi konya nin manyagi
  2. afyonun patlamasi
  3. sut kaymagi
  4. bolvadin kaymagi
  5. sutun kaymagi
  6. afyon kaymagi
  7. kutsal bilgi kaymagi
  8. sozluk ne zaman bilgi kaymagi olur
  9. tv manyagi
  10. mermi manyagi

© 2008 - uludağ sözlük

afyonun kaymagi konyanin manyagi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. afyonun kaymagi konyanin manyagi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu afyonun kaymagi konyanin manyagi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» fenerbahce nin turkiye ligini onemsememesi » dogustan lise 2 terk » cok pis polemige girerim » ahbap cavus iliskisi » dell inspiron 1318 » fenerbahce org diliyle konusmak » kucuk bir zafer kazanmak » senden cocugum olsun istiyorum » fendi » my twin » turkiye de milliyetcilik » elnino1907 » msn de yazisirken virgul kullanan insan » camur » yaran msn nickleri » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » otecegi yeri iyi bilen horoz » mont blanc » hiyar bahcesi » milyoner dede » fenerbahce » disisleri bakanligi » kinis » ilk once kim istifa edecek » sevgiliye hitap bicimleri » kedi ve kadin arsindaki benzerlikler » sozlukteki buglar » tac atisi » abbate » carsi tassak gecmeye de karsi » bahriye ucok