afyonkarahisarli 

kapat
  1. memleketi afyonkarahisar olan herkes.
    #1607668 (the kene, 04.05.2007 19:38)
  2. Çoğu sarışındır, kısadır. Afyonkarahisarlı olmak değişik bir durumd. Hatta Afyonkarahisar değişik bir ortam*. Nasıl desem, tehlike ve ekşın hep vardır caddelerinde. 10 yaşındaki bebe bıçak çeker, yine 10 yaşındaki bebenin arkası o kadar sağlamdır ki kasaplardan, çingenelerden ve Afyon'un kendine has tehlike bölgeleri olan Sahipata-Çavuşbaş kısımlarından illâ tanıdığı, koruyucusu* filan çıkar. Sonra gece hayatı olayı henüz tam anlamıyla başlamasa da uzun bir cadde olan Yeşilyol gezilesidir. Ne varsa orada vardır. Garip kafeler, restorantlar türer sonra Afyonkarahisar'da. Örnek olarak Hadi Gari veya Ciğerimi Ye'yi verebilirim. internet kafelerin ismi gariptir, kuul kafeler kazıktır. * Efenime söyliyim, hafif bir şehirleşmiş köy havası vardır ama, gelişebilirse kral yer olacaktır afyon. Uydukent'i de vardır da, eziktir. Oralarda hayat yoktur. Sonra yine belediyesi öküzdür, kaldırımları satar. Park yapmak 1 liradır falan filen.

Yaşanılası bir şehirdir Afyon. Halkı da -merkez için konuşabilirim sadece- iyidir aslına bakarsanız. Afyonkarahisarlı, iyi geçinirseniz sizi kardeşi bilir, kötü geçinirseniz arkanızdan konuşmaktan tutun da bacınıza-ananıza sövmeye kadar herşeyi yapar. Velhasıl, ben bu şehrin samimiliğini seviyorum, bozcallar'ı seviyorum, biyer'i seviyorum, düz liselilerin tehlikesini seviyorum, kızların bazıları çok güzel, ulaşımın kolaylığını seviyorum *, ucuza döner yemeyi seviyorum *, ultra elit insanlarını seviyorum, ara ara gördüğüm gayleri dövesim var ama onlar da iyiye benziyolar, cescom kapanmasaydı iyi olurdu * ... ... ...
    #4046792 (emirst, 05.10.2008 01:20)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

afyonkarahisarli başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. afyonkarahisarli ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu afyonkarahisarli nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about afyonkarahisarli. Copyright of the articles are belong to their authors.

» turkcell in 3000 sms kampanyasi » telsim den bedava kontor kazanma yollari » fasilda dinlenecek sarkilar » deizm ateizm » fuzuli divani » sahin k nin soyadi » rus salatasi » bagi » back to black » mağara dönemi espirileri » ctunnel » huysuz ve tatli kadin » ferrum fort » duyulmamis kufurler » ataturk ile ilgili siirler » salak ucak yolcusu diyaloglari » fatma belgen » korkmasam seni sevmekten » ataturk ile ilgili siirler » sevgiliye sorulmamasi gereken sorular » bizi digital ortamlarda vurdular » mcdonald s » senden uzak » turkce bilmeyen turkcu » yaran diyaloglar » biten bir iliskiyi yeniden baslatma cabasi » yatak dosek x kilo gelmek » diger yazarlardan sikayet ederek prim yapan yazar » bright eyes » kopekbaligi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » clearstream skandali » florinali numuneddin » agir sanayi hamlesi » esmerbilgi com » hapis » maydere » sol frame in bulvar gazetesine donmesi » pic kasa bmw » gemlik i cok seviyorum » bazar