afyonkarahisar sivesi 

kapat
  1. len voala sadış denkmi len?=hayat nası anlamına gelir
    gim küfür edeyo abey?=dolmuş şöförünün sinirlendiği anlamına gelir.
    sadış götüvecenmi yoksa benmi gidem?,encek vaaaaaa=bunlarda müşterilerin sinirlendiği anlamına gelir
    gahpe çocuuuuuuuuu=kahvede maç izleyen bir afyonlu..
    #1146678 (nowitzki, 13.01.2007 16:11)
  2. Afyon dolaylarında konuşulan şivedir.
    len netçen şincik,
    sağdıç ne ediyon len,
    netçen bubam,
    yapıveğcenmi,
    löeen vollaa,
    haşgeş gafalı gibi kullanımlara rastlanmaktadır.
    afyonda öğrenci olanların karşılaşıp afalladıkları şivedir. *
    #3352711 (yipranmissozluksayfalari, 03.05.2008 19:55 ~ 19:58)

© 2008 - uludağ sözlük

afyonkarahisar sivesi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. afyonkarahisar sivesi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu afyonkarahisar sivesi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» fenerbahce com » yardirmak » kutumda buyuk var acun bey » ozel mesajla tepki gostermek » sana degmez » ucak gemisi yapmak » heredot1923 » saclarini sampuanla yikayan gorgusuz insan » kendini ilk bulusmada opturen kiz » burdayim » fakir ve ezik yazarlari bos birakmaya gelmez » rafizm » ironi yapan yerlerin agrimasi » kanji sozluk » lastik » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » halit akcatepe » ilk bulusmada pirlanta alan sevgili » 911 » robinho nun aziz baskanim beni de al demesi » insanin bir hayvan cinsi oldugunu kabullenememesi » konusanlari tahtaya yazmak » joy ride » gote got diyene got diyen kisi » sozlukte pazartesi sabahi » her yil 100 bin fethullahci polis oluyor » serbest » dusunce baloncusu » dr cureklibatur ve bay arkin » sol » kiyamet gunu