afyon lisesi 

kapat
  1. mekteb-i idadi mülki adı ile 1894 te kurulmuş, şu ana kadar 2 cumhurbaşkanı çıkarmış türkiyenin kim ne derse desin en meşhur liselerinden birisidir. özellikle son 10 yılda ki eğitim kalitesinde yaşanan düşüş ve öğrenci seçimlerinde saçma kriterler geleceğe umutla bakmasını engellese de o yüz yılı aşan bir eğitim çınarıdır.
    #674545 (oyuncakbulut, 28.09.2006 17:57 ~ 08.11.2007 01:58)
  2. süleyman demirel ve ahmet necdet sezer'in mezun olduğu lise. bu bağlamda cumhurbaşkanlığı meslek lisesi demek de mümkün bu eğitim yuvası için...
    #881469 (grand ekinoks, 19.11.2006 18:02)
  3. öğrencilerin hiç bir şey olamazsam cumhurbaşkanı olurum nidalarıyla mezun olduğu lisedir.
    #1293500 (ancey mahan, 12.02.2007 13:39)
  4. afyon'un en eski okuludur.1894 yılında açılmıştır. zamanında ege bölgesinin robert koleji kıvamındadır. şu anda binası koruma altında olan kültür mirasıdır. şu andaki okul tayfasının ülkemizin geleceğinde söz sahibi olacakları düşünülemez ama okul cumhurbaşkanları çıkarmasıyla ünlüdür. ahmet necdet sezer ve süleyman demirel bu okuldan mezun olmuşlardır. bunların dışında okul özellikle genelkurmay başkanı ve sağlık bakanı çıkarma konusunda başarılıdır. okula yazılan öğrencilere zamanında "birşey olmazsan cumhurbaşkanı olursun" denerek gaz da verilmiştir.
    #2003396 (kuku goren masum koylu, 24.07.2007 23:04)
  5. (bkz: süleyman demirel)
    (bkz: ahmet necdet sezer)**
    #2158206 (Sharlatan, 19.08.2007 02:47)
  6. türkiyenin en tanınmış liselerinden biridir. özellikle siyaset dünyasının en önemli isimlerini yetiştirmiş bir lisedir.
    iyi hoş güzel yerdir afyon lisesi. eğitim kalitesi oldukça düşüktür * *.
    aşırı disiplinli olmasına karşın her gün ayrı bir olayla çalkalanan okulun öğrenci-öğretmen çatışmalarıda oldukça meşhurdur. okul çıkışları ayrı bir olaydır zaten. eli sopalı erkeler, kavga etmeye hazırlanan kızlar, çocuğumun başına bi şey gelmesin diye bekleyen veliler, hiç bi halta yaramayıp orda boş boş bekleyen polisler, tek kaşı kalkık, olacakları bir nebze olsun engelleme düşüncesiyle bekleyen okul müdürü...
    ama şeytan tüyü vardır afyon lisesinde. olaylı lise olmasına rağmen bütün öğrenciler afyon lisesine gitmek için can atar *.
    yinede güzeldir afyon lisesi...
    *
    #2568312 (aximiyimneyim, 08.11.2007 01:56 ~ 02:00)
  7. bir dönem yönetici ve öğretmen kadrosunun tamamının ülkücü olduğu ve sınıflarda ülkü ocaklarına kayıt için öğrencilerin dolaştığı lise. saçı uzun olduğu için sınıfa alınmayan öğrencinin müdüre diklenmesi sonucu kafasının elektrik direğine vurularak hastanelik edilmesi olayının yaşandığı yer.
    (bkz: milenyumdan önce)
    #2809509 (ada vapuru carki, 08.01.2008 21:08 ~ 21:10)
  8. okul müdürünün şu sıralar çeşitli tehditlerden olsa gerek silahlı korumayla dolaştığı lise...
    #3019009 (meseodunu, 17.02.2008 17:50)
  9. Zamanında ege bölgesinin en kaliteli lisesi konumundaki okul.Ancak internet sitesi için aynı şeyi söyleyemeyeceğim.
    #3040471 (Bamako, 21.02.2008 20:44)

© 2008 - uludağ sözlük

afyon lisesi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. afyon lisesi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu afyon lisesi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sozlukteki selanikliler » fedon ile sirtaki yapmak » seovi nin msn zirvesinde ortaya cikmasi » dunyayi ters yuz eden kadin » xabi alonso » to catch a predator » 23 yildir konusmayan insan konussun kampanyasi » kar » billy crawford » su tabancasi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci