afyon adinin afyonkarahisar olarak degistirilmesi 

kapat
  1. 06.01.2005 tarih ve 5285 sayılı 3 maddelik bir kanunla afyon ilinin adı afyonkarahisar olarak değiştirilmiştir. 11.01.2005'te resmi gazete de yayınlanmıştır.
    kanun şu şekildedir;

Madde 1 - Afyon ilinin adı Afyonkarahisar olarak değiştirilmiştir.

Madde 2 - Bu Kanun yayımı tarihinde yürürlüğe girer.

Madde 3 - Bu Kanun hükümlerini Bakanlar Kurulu yürütür.
    #2230575 (ditty, 30.08.2007 19:12 ~ 19:18)
  2. bence eksik olmuştur. çünkü ilin adı yeterince uzun olmamıştır. bu ilimizin adı kurtuluş savaşlarından dolayı kahramanafyonkarahisar olarak değiştirilmelidir. *
    #2434372 (borodin, 06.10.2007 09:40)

© 2008 - uludağ sözlük

afyon adinin afyonkarahisar olarak degistirilmesi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. afyon adinin afyonkarahisar olarak degistirilmesi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu afyon adinin afyonkarahisar olarak degistirilmesi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sozluk yancilari » pkk teroru » esen fizik » starbucks ta oturanlara bakan insanlar » escinsel danisma hatti » still loving you » cehennem degnekcisi » kendi sessizligine gomulmek » alerjik rinit » bursa da ne ariyoruz zirvesi » akp li gibi konusma klavuzu » papa v sixtus » bnp paribas » gel seni gammaz yapayim ama once tadina bakayim » hilmi ozkok » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » morsiyah » birinci batarya » dead man s hand » kloroasetofenon » dugun davetiyesi » cuk kadar » nba 2k9 » sony vaio » pilavi elle yemek » uzun asklarin kisa vedasi » yarim kalmak » dusunmekte zorlanan insan » bir garip rap » bakire olmayan bayanla evlenmek » kirk yillik kefalim boyle got gormedim