after shave 

kapat
  1. traştan sonra kullanılan sıvı.gillettinki tavsiye edilir.
    #99343 (hendrix, 04.03.2006 04:45)
  2. ing.- traş sonrası kullanılan balsam ya da kolonya kıvamlı erkek bakım ürünü.*
    #2160932 (rantulas, 19.08.2007 17:48)
  3. kolonyanin parfümlüsü.
    #3637201 (kültürsüz dinazor, 08.07.2008 15:52)

© 2008 - uludağ sözlük

after shave başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. after shave ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu after shave nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» fatih tekke ve batuhan karadeniz » gece karanlikta komidini optum sevdicegim diye » dumanlimusti » muhafazakar aylar » insani tedirgin eden kedi » ataturk u sevmeyen insanlari anlayamamak » kel kalmaktan korkmak » kate mosse » limit » arkadas ariyoruz » jamall » egitim sart » mankini » bilinc » joker da » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » mustafa denizli » behold the man » islam channel » canim seninle oynamak istiyor » ataksi » ferhat gocer in takim elbisesi » burak ozcivit » cagla sikel » allah » 7 turbanlinin birlesip huh cekmesi » okumak cehaleti alir eseklik baki kalir » algolagni » ruyada gorulse inanilmayacak seyler » fausto zonaro » zaman makinesini icat eden turklerin diyaloglari