afsin 

kapat
  1. bir kahramanmaras ilçesi.
    (the kene, 12.05.2006 12:44)
  2. ilçenin tarihi M.Ö.3000 yıllarına dayanmaktadır. Binboğa dağlarının eteklerinde kurulmuş olan ilçenin eski adı ARABiSUS olup, EFSUS (Efesus) ve YARPUZ isimlerini de almıştır. 1944 yılında Afşin adını almış ve aynı yıl ilçe olmuştur.
    (correction, 30.05.2007 09:31)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» yabanci takima turkce tezahurat » aziz amca game over » istedim vermediler ergenekoncusun dediler » bircok sozluk yazarindan hoslanmak » ozledim teninin kokusunu ozledim » aktepe stadi » olduramadim » bedrettin dalan » lover you should ve come over » ulkucu » insan haklari evrensel beyannamesi » sven goran erikkson » seviselim mi diyene verilecek cevaplar » guven hokna » nullsoft vorbid decoder » beverley mitchell » cuce » msn de bulunan kizla sevismeye ta erzurum a gitmek » sen soyle hayat » ali kirca » a 101 » pini felix balili » kendini dinlemek » ikinci beyazid kompleksi » aborijin » anka kusu » tobb etu bahar senligi 2008 » form is temporary class is permanent » brain wash a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa