afsin in tarihi eserleri 

kapat
  1. afşin ve çevresinde bulunan tarihi eserler.

hurman kalesi

eshab i kehf kulliyesi (cami, kervansaray, ribat)
    afsin ulucami

kuruhan

yassi hoyuk
    kesanli koyu kabartmasi (kiz oglan kayasi)
    #3401844 (arabam var, 15.05.2008 21:06)

© 2008 - uludağ sözlük

afsin in tarihi eserleri başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. afsin in tarihi eserleri ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu afsin in tarihi eserleri nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ay cekirdegi » kufurlu yazmayi seven yazarlar toplulugu » sigara yasaklaninca ulkeyi terk etmek » ben hic deniz gormemistim » jean michel jarre » ceketli ali dayi » entry ve nick uyumu » bos zaman » emral avsar » 3 dev adam a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games