affetmeyi 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. allah cok affeden ve affetmeyi sevendir

© 2008 - uludağ sözlük

affetmeyi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. affetmeyi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu affetmeyi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» 1990 dogumlu olmak » palm mute » sac oynama aliskanligi » f 16 fighting falcon » syme » yaran msn diyaloglari » koton » full metal jacket » sozluk yazarlarindan aforizmalar » kuresel finans krizi icin cozum yollari » bir turk un ogrendigi ilk ingilizce kelimeler » kurt milliyetciligi yapan sosyalist » marcel petiot » ahlak sadece din ile insanlara ogretilebilir » what the fuck is that » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » creationism » izlandanin satiliga cikmasi » hicbir 14 subat a sevgiliyle girememek » kar yagarken dinlenecek sarkilar » aura » kadini seksi gosteren unsurlar » turkiye de futbolcu olmak » istemezdim » government » turk uz butun baslardan ustun olan baslariz » istanbul un otopark sorunu » aseksueller mi dover escinseller mi » erkekleri kullanan kizlar » varille petrol almak » ogrenci evi lezzetleri