affetmem basarim eksiyi 

kapat
  1. agresif yazar söylemidir. girilen entryi okusa da okumasada, hoşuna gitse de gitmese de basar eksiyi.
    #2906453 (ogzi, 28.01.2008 03:29)
  2. umrumda degil yazari...
    iyide olsa kötüde olsa bilgi bilgidir...
    #2906470 (kültürsüz dinazor, 28.01.2008 03:35)
  3. (bkz: affetmem sicarim suratina)
    #2906478 (mulayim, 28.01.2008 03:39)
  4. bir rivayete göre hayatı eksilerde yaşar bunu yapan yazarlar.
    #2906493 (eslugat, 28.01.2008 03:46)

© 2008 - uludağ sözlük

affetmem basarim eksiyi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. affetmem basarim eksiyi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu affetmem basarim eksiyi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» milli gurur milli forma » bu kadin hep konussun ben hep dinlerim denilenler » apo nun tsk binbasisiyla ayni binada oturmasi » bekaret onemsizdir diyen kiz » jan jojem » fuck buddy » ask ayirir » melekler adasi » kazanan baris olacaksa pkk ile masaya otururum » 105 yasindaki bakire » mehmet yildiz » anne ben kimim » schizo » le dejeuner des canotiers » cikin sikin birbirinize » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » fifa 09 » matrixxx » balans ve manevra » pit » sarma sigara » micky green » samuel beckett » 6 aralik 2000 galatasaray paris saint germain maci » cahillikler kitabi » konsantre matik » hala icq kullanan insanlarin bulunmasi » government » kan uykusu » slideshare com » neden hala