affetmedim kendimi 

kapat
  1. taner in yanılmıyorsam ilk çıkış parçası.daha sonraları hakan peker de yorumlamıştır.sözlerinide yazayım bari tam olsun.

Bir günah işledim kaybettim seni
    bilirim geriye dönmezsin
    bir günah işledim çok üzdüm seni
    bilirim bir daha sevmezsin.

her gece seni özlediğimi söylesem de
    faydası yok bilirim
    her gece seni unutmak için sevişsem de
    sen başkaydın sevgilim.

ben hatalarım için, sana yaptıklarım için
    hiç affetmedim kendimi
    inan bana, hala sızın içimde, ağlarım düşündükçe
    hiç affetmedim kendimi.
    #129134 (kurabiyecanavari, 24.03.2006 12:17 ~ 19.08.2008 12:48)
  2. her gece seni unutmak için sevişsem de
    sen başkaydın sevgilim.
    #1270931 (kirmizi baslikli istasyon sefi, 07.02.2007 16:21)
  3. ayni perde ile birlikte tanerin en iyi parcasi olup, daha sonralari da hakan peker tarafindan okunmus, ama taner in vermis oldugu duygunun gramajina bilem denk gelememistir.
    #2951039 (faidelibilgi, 04.02.2008 22:48)
  4. telefon kulubesinde yağmur fonunda çekilmiş taner parçasıydı, hakan peker tarafından ırzına geçilene kadar.
    #2951051 (kelmajeste, 04.02.2008 22:50)
  5. hakan peker tarafından okununca kendinden bile utanan şarkı.

(bkz: ahirette binicek o senin tepene)
    #2951057 (bahadir, 04.02.2008 22:51)

© 2008 - uludağ sözlük

affetmedim kendimi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. affetmedim kendimi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu affetmedim kendimi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» tren » dunyanin en yasli kisisinin olmesi » dolar tanrisina tapinan islamci » 20 agustos 2008 madrid ucak kazasi » bigron » sozlukteki varoslar » jean michel jarre » eqin » iran » yuzune tukuren dusmanini oldurmeyen hz ali a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games