affet nefret ettim senden 

kapat
  1. direc t adli gurubun hasret isimli sarkisinin nakarat bolumunde gecen cumledir. sevgilinin tutarsiz davranislari yuzunden, kisi sogumus isyan ve nefret etme duzeyine gelmistir.
    #60399 (painkiller, 10.02.2006 16:54)
  2. yaşanılan güzel şeylere rağmen kendinden nefret ettirmeyi başarabilmiş insana veya başka bir hedeye söylenebilecek, yerine göre çok doğru olabilecek söz.
    #170407 (can, 15.04.2006 00:29 ~ 00:31)
  3. bağıra bağıra söylenmesi pek zevkli olan nakarat cümlesi.
    #170408 (witch, 15.04.2006 00:31)
  4. senden nefret ediyorumdan daha çok can yakan, çünkü daha dokunaklı olan, direc t şarkı sözü.
    #200171 (asiti kaçmış kola, 26.04.2006 16:32)
  5. cok anlamli sozlere sahip guzel bi sarki. *

hasret, beni yordun sorma
    sancim diner elbet zamanla
    kim bilir belki bir gun
    kurtulurum sonunda
    o eski gunlerden
    o simsiyah nefessiz gunlerden.... oooof

hep aglardim ben o uyurken,
    hep saklandim ben, kendi dunyama

affet nefret ettim senden

gunes hic batmaz, gunler solsada
    atesler sondukten sonra
    artik cok gec - cook geeeec

hep uyurdun sen ben aglarken

hep saklandin sen kendi dunyana

kendi dunyanaaa

affet nefret ettim senden.
    #1060367 (penguu, 26.12.2006 17:48)

© 2008 - uludağ sözlük

affet nefret ettim senden başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. affet nefret ettim senden ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu affet nefret ettim senden nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sony playstation 4 » nick alti entrylerini kotulemek » carsi » buy more » i have butterfilies in my stoamach » ortadogu mektuplari » minibuste dikiz aynasindan kiz kesmek » kendisi gibi dusunmeyenleri aptal sanmak » ismail yk » zihinsel engelliler ogretmenligi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci