affet beni dunya 

kapat
  1. Bugün bütün iyi kalpliliğim üzerimde.
    Cümle düşmanlarımı affettim.
    Yediğim meyvalardan,
    Kokladığım çiçeklerden af diliyorum.
    Yerde yürürken gördüğüm,
    Sebepsiz kanına girdiğim,
    Zevk için öldürdüğüm,
    Böceklerden af diliyorum.
    Dağdan, topraktan, taştan
    Evlattan, akrabadan, arkadaştan
    Yağan yağmurdan, doğan güneşten
    Denizlerden, göklerden af diliyorum.
    Yıllardır kahrımı çeken kadından,
    Ondaki yaşamak ümidinden,
    Baba evinden, ana sütünden
    Yediğim ekmeklerden af diliyorum.
    Kadrini, kıymetini bilmediğim,
    Hayali ile bahtiyar olmadığım,
    Otuz yıl arayıp bulmadığım,
    Geleceklerden af diliyorum...

umit yasar oguzcan
    #2110894 (gonul diyorum akil diyorlar, 11.08.2007 09:25)

© 2008 - uludağ sözlük

affet beni dunya başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. affet beni dunya ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu affet beni dunya nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» estetik yoksunu hayat » velociraptor » impuls control defect » gervasio deferr » bos zamanlarda muzik dinleyip kitap okumak » ayni ip den girme sozluge silik olursun aybalam » siren » osman yildiz » etyen mahcupyan » ozgurlerin kaderi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games