affedemez 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. seni senden baska kimse affedemez

© 2008 - uludağ sözlük

affedemez başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. affedemez ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu affedemez nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» genetik ozellikleriyle ovunen insan » michelin » kurt sutu » nba 2k9 » hayati sifirlamak » milyoner dede » prisoner » guzel kizlara ofke duymak » zaman gazetesinin 1 milyon tiraj yapmasi » uzun boylu bayanlar » celme takmak » fakir ve ezik yazarlari bos birakmaya gelmez » bana ellerini ver » serhat » tsk nin kandil dagi ni vurmasi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » independent project » yasananlar anlatilmaz » ben size savasmayi degil olmeyi emrediyorum » spam sozluk yazarlari » abesle istigal » hayatta alinabilecek en buyuk zevki almak » everybody hurts » en son kim koydu » fazil say » ilk bulusmada pirlanta alan sevgili » euroleague fantasy » zencilerin sozlukte yazar olmasi » ridvan dilmen » konusanlari tahtaya yazmak » ordu goreve