affedebilirim ama asla unutmam 

kapat
  1. uktecinin notu: ?
    ukteyi veren: kadavra (22.02.2008 13:05)

af dileyen kişiye, dileğinin makul olduğunu ancak bunun her zaman hatırlanacağını, dolayısıyla ayağını denk alması gerektiğini hatırlatan, kısmi müjdeli kabul cümlesi.

diyor ki ukteci: ben affetsem otopside çıkar...
    #3043138 (nevai, 22.02.2008 13:12)
  2. affedip unutamamak gibi bir şey söz konusu olamaz. zira unutamıyorsan affetmedin anlamına gelir. zaten hiçbirşey hatırlamıyorsan affetmene gerekte yoktur, hatıralarda affedilmez bi şey yoktur keza. çok karmaşık oldu biliorum ama asıl karmaşık olan başlığın* ta kendisi. hem affetiyorsun hem affetmiyor gibi duruyorsun. işin açıkçası kendini kandırıyorsun, unutamadığına göre affetmiş filan değilsin.

(bkz: unut öyle gel bilader)
    #3043164 (ben deliyim, 22.02.2008 13:19)
  3. (bkz: bu kıyağımı unutma)
    #3043183 (otto, 22.02.2008 13:23)
  4. pişmanlık yasası gibi bişey olmuş devletin terör elemanları için uyguladığı bir politika.
    sevgililer arasında da maddiyatlı imalar geçerse oluşması muhtemel durum.
    #3043259 (efe misin, 22.02.2008 13:49)
  5. iyilerin intikam sözüdür.
    #3044806 (kumtozu, 22.02.2008 20:31)

© 2008 - uludağ sözlük

affedebilirim ama asla unutmam başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. affedebilirim ama asla unutmam ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu affedebilirim ama asla unutmam nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» blok yemek » umbertobaggio » voltaji dusuk sihirli lamba » esref bitlis » bluevelve » bisiklet » selvi boylum al yazmalim » suyu isit geliyorum » beer beer » osman bin halis a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games