afet i devran 

kapat
  1. bu öbek hakedene kurulur kimin hakedecegini bana sorun ben soolerim tripleri ve ileri zekalılıgıyla normal gorebilecegimiz kişilere onune gelen her hatunu afet-i devran sanan erkek tiplemesi başlığıyla yerin dibine sokmak gerekir. şimdi gelelim tanıma; afet-i devran oyle bi hatunlar için ifade edilir ki o hatunlar insana bi şi yapmasa bile baştan cıkarır, ağzından cıkan her kelimeyi iltifat sanırsınız, yuruyusu, bakısı bir başadır, nereye girse her ortamda gözler direk ona dikilir, bazı organlara söz geçiremesiniz,beyniniz uyuşur daha anlatmayayım. işte bu hatunlara denir afet-i devran diye.
    -lise ingilizce hocam
    -.. dersi fanallerinde tum erek ögrencilerin kalmasına neden olan x hoca
    -komşu kızı
    -.. pub'daki sakiliğimi yapan sarışın
    -(eskiden kollarımdaydı şimdi birbaşkasıyla evlendi) eski kız arkadaşım

gibi örneklerle açıklanabilir. dogrulugu tartışılır. subjektiftir. budur.
    #15375 (liberty, 16.01.2006 00:07 ~ 00:11)
  2. bir de sadakatsiz filminde oynayan hatun vardır ki bunun ispatıdır
    #17175 (liberty, 16.01.2006 13:44)
  3. eğer bi insan hatun bir kişi gördüğünde dibi düşüyosa işte o hatun kişiye afet i devran denir.
    #259437 (freedean, 18.05.2006 23:37)
  4. afeti devran neriman derlerdi ikinci bahar dizisinde ali haydar'a aşık üst kat komşusuna.
    #260413 (pafküf, 19.05.2006 04:33)
  5. "zamanın en güzeli" manasına gelen söz öbeği.
    #2368517 (aura, 23.09.2007 22:04)
  6. bir kerem bayar şarkısı. (bkz: tadından yenmez)
    #2559075 (blonde mermaid, 05.11.2007 19:08)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

afet i devran başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. afet i devran ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu afet i devran nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about afet i devran. Copyright of the articles are belong to their authors.

» kalca ustune dovme yaptirmak » pussycat dolls » yillandikca guzellesmek » dorduncu nesil sarisin liseli citir yazar » kirac » insan modeli » moderasyonun felsefe meraki » gavur dagi » secularism » evaporasyon » van ercis itimat » hıyanet i vataniye kanunu nedir » muslu cocuklara oyuncak yagdiralim kampanyasi » 19 eylul 2008 denizlispor trabzonspor maci » seytan ridvan » aslinda butun turkuculer milletvekili falan ols » blowjob » friv » mustafa islamoglu » butik » posta gazatesi ve haydar dumen efanesi » ataturk un gittigi okullar » bursa ya kar yagisi » ruyada olmus yakinini gormek » milfler » morgan de sanctis » ama benim cigerim yanar » james hetfield » tsg 1899 hoffenheim » bayandan satilik ruj » trt » ben » oyuncular hatirina izlenen diziler » ismmmo » bouvet adasi » ogrenci isi turk kahvesi » insecta » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » kedifili » bir yazarin hesabina goz diken dandik yazar » fethullah gulen » en iyi arkadasim bir orospu » caglar keyder » kechi anal seks konusunu irdelemesin » karnelerin yaninda verilen notlar » singapur » yatak performans katsayisi » kizin sadece ayar vermesi