aferin oglumkizim 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. aferin alan degil aferin veren olmak
  2. aferin sana aferin gerizekali
  3. aferin
  4. aferin ona
  5. aferin lan
  6. aferin yavrum
  7. aferin boluk
  8. aferin iyi dusunmusum
  9. alayci aferin
  10. aferin kampanyasi

© 2008 - uludağ sözlük

aferin oglumkizim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. aferin oglumkizim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu aferin oglumkizim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» alisamadim » gelecegin bi yuzyil sonrasi » klavye nin gote girdigi anlar » tc electronic » ne bileyim ben » aktutun baskininda ergenekon parmagi » yallah mahmut » izmir » agziniza sicip sicip helallik isteyen tip » turkiye » moderasyonla konustum haberler iyi » dis agrisini bastirsin diye ayagini kiran adam » cukurova universitesi » doom metal » donen eski sevgili » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » bir muhendisin hayati » 1969 » ataturk universitesi » kilic usurmek » ergenekon cetesi » 7 turbanlinin birlesip sozluge girmesi » jorg haider » durmak yok eksilemeye devam » dolores o riordan » depr » dersimin daglari » bir salak gibi olmek » revenge » ampirikuku » turk sanat muzigi