aferin iyi bok yedin 

kapat
  1. *

genelde ebeveyn Cevabıdır..

- baba ben şey yaptım
    + ne ?
    - yolladığın parayla..
    + ee ?
    - Karıya Gittim
    + afferim iyi bok yedin!! beni niye çağırmadin lan ? *
    #1293328 (wAkE, 12.02.2007 12:44)
  2. cevap olarak "he he he" diye kırıkırdanası cümle.
    #1293415 (zaknafien, 12.02.2007 13:15)
  3. bokun yenmesine aferin kelimesi ile olumluluk kazandirildigi cumle.
    #1293431 (enginar, 12.02.2007 13:20)
  4. -kaç aldın lan?
    -ne alacam kaldım gene dersten.
    -aferim iyi bok yedin. bari yüzün kızarsın kaç kere aldın dersi. harbi bu senin kaçıncıydı?
    -üçüncüyü aldım yine kaldım.
    -maşşallah.
    -------------------------

-sigaraya mı içiyon sen?
    -bu nerden çıktı baba ya?
    -sus it cevap ver içiyon mu içmiyon mu?
    -....
    -söylesene lan!
    -içiyom.
    -aferim iyi bok yiyon eşşoğlueşşek seni.
    #1293480 (declion, 12.02.2007 13:36)
  5. piyasada işçi olarak çalışan usta ve çırakların hemen her gün yapmış oldukları diyalog şekli.
    -usta civatayı sıktım..
    -iyi bok yedin ben sana sık dedim mi gevşet çabuk daly...k
    #2593359 (efe misin, 15.11.2007 14:00)
  6. genellikle babaların kullandığı sözdür. geri zekali oğulları için kullanırlar bu söz öbeğini.
    #3836483 (carlott, 18.08.2008 20:43 ~ 20:44)

© 2008 - uludağ sözlük

aferin iyi bok yedin başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. aferin iyi bok yedin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu aferin iyi bok yedin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» mamma mia » metalheadtr com » gelin damat fotograflari » biralem » ats iki » kingda ka » varsani » mental retardasyon » mutlu olmak icin » bc prostejov » gammaz olmak isteyen uuserlarin vaadleri » kuran i yere atan kizin sonu » ogrencilik gunleri » niye ataturk posteri niye kanuni degil mesela » sorunsal » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » lavinya » somatik sanri » grandmaster flash » kiyamet » emo dovmek » archie thompson » sarhos diyaloglari » ayhan akman » x aleyhine girilen entry ye eksi oy vermek » nikah masasinda gelinin ayagina basan ayi damat » otokrin etki » seovi » sabahtan aksama kadar sevismek sevismek sevismek » nihilistik sanrilar » kyle s mom is a bitch