aferin canim pek bi guzel ifade etmissin meramini 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. cok guzel dusunmussun aferin
  2. aferin alan degil aferin veren olmak
  3. aferin sana aferin gerizekali
  4. halt etmissin sen onu
  5. sen bana kufur etmissin
  6. canim turkiyemin canim insanlari
  7. canim sikiliyor canim
  8. izmir guzel kizlar guzel cantlar neden guzel olmasin
  9. aferin lan
  10. aferin ona

© 2008 - uludağ sözlük

aferin canim pek bi guzel ifade etmissin meramini başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. aferin canim pek bi guzel ifade etmissin meramini ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu aferin canim pek bi guzel ifade etmissin meramini nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» su savaslari » bursa » eyitim sart » the day that never comes » abdullah gul un ermenilerin davetini kabul etmesi » galapagoslu iguana » teravih namazina gidiyorum diye bilardoya gitmek » seha okus » hayko cepkin » sozluk yazarlarinin makatlari sivilceli a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games