afedersiniz lutfen validenizi de alip gidebilir misiniz 

kapat
  1. kibarca yapılmış süsü verilen kaba rica.

(bkz: sayin sozluk bana hanimefendi bulur musunuz)
    #70120 (devedikeni, 16.02.2006 08:16)
  2. Tayyipler alemi karikaturu icin rte nin actigi davanin dusmesi sebebiyle penguen e ve ayni zamanda rte ye kapak olmus bir karikatur dialogu.
    #70148 (Jusenas, 16.02.2006 09:19)
  3. penguenin rte'ye verdiği ayar.
    #70309 (coban_itu, 16.02.2006 12:03)

© 2008 - uludağ sözlük

afedersiniz lutfen validenizi de alip gidebilir misiniz başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. afedersiniz lutfen validenizi de alip gidebilir misiniz ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu afedersiniz lutfen validenizi de alip gidebilir misiniz nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» aninda goruntu show » ankaralilarin kaba olmasi » baybars » ronaldo luis nazario da lima » sevme zamani » abizittin mi » yildiz kaymasi » g36 » yaran google cevherleri aramalari » kaybedilenler a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games