afaik en uzun sureni de bu 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. afaik
  2. saclarina el sureni azarlayan kiz
  3. uzun entry yazaninki uzun olur yollu batil inanis
  4. eski insanlarin daha uzun boylu ve uzun yasamasi
  5. uzun sacli uzun gozlu dargin peri
  6. uzun burunlu erkeklerin uzun penisi olmasi
  7. baslik 50 karakterden uzun 66 karakter daha uzun
  8. baslik 50 karakterden uzun x karakter daha uzun
  9. nicki uzun olanin penisi de uzun olur
  10. her seyi uzun uzun yazip you yu kisa yazmak

© 2008 - uludağ sözlük

afaik en uzun sureni de bu başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. afaik en uzun sureni de bu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu afaik en uzun sureni de bu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» tayyipe basbakan degil pazarlamaci gozuyle bakmak » turk silahli kuvvetlerini yipratmak » donnie darko » benim annem bir melek » patrick femerling » umut en buyuk iskencedir » hernan cortes » the richest man in bayburt » ottur kusu uuser » asik olmak » hayatima giren erkeklerden orkestra kurulurdu » x degilsen y hakkinda yorum yapamazsin » tehlike aninda cami kiriniz » cahit arf » adalet ve kalkinma partisi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » gonenc esiyok » haber sitelerindeki yorumlar » deleme » otobuste popo vermek » panoroma » kacis » benim adim kirmizi » ethernet karti » yedik ictik busbutun ustune ister bi tutun » farsca » rana senol » hashasi tarikati » tabuttamenemenyapanimam » xb 70 valkyrie » cesit cesit insan var