afacan yazar 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. afacan
  2. yagmur afacan
  3. afacan dennis
  4. aydin afacan
  5. muhtesem afacan
  6. afacan kucuk serseri
  7. eksi sozluk yazar alsa burayi direkt satacak yazar
  8. ben yazara yazar demem eger yazar dolu yazmiyorsa
  9. yazar olunca gelen ozel mesaji saklayan yazar
  10. gercekleri tarih yazar tarihi de gonul yazar

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» her konuda saka yapabilme hurriyeti » seda sayan » billur » uludag sozluk » bir allah bir fener bir de rus kizlar » hanim oldu » buket tv » adobe photoshop cs4 stonehenge » 34 hbk 24 » contagious » sle7in » cinsel ozgurluk basliklarini hep erkeklerin acmasi » varim diyor » sef buna bir goz atsan iyi edersin » bir cicegin guzelligini takdir edemeyen kimse » tesbihat » metin oktay sevgisi » ataturk un sovalye olmamasi » george wilson » golgede ayni » mor ve otesi » yaran yanlis okumalar » dilek celebi » abdullah gul » haydi hayirli tiraslar » ya evde yoksan » sevmek » mazgirt in tarihi eserleri » engeller yasamimizi kolaylastirmaya bir firsattir a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa