aether 

kapat
  1. Yunan mitolojisinde ilk tanrılardandır. Genellikle yüksek gokyüzü, uzay ve cennetin tanrısı olarak düşünülmüştür.
    #2913723 (froidviolace, 29.01.2008 14:45)
  2. çarpık yunan mitolojisinin mal tanrılarından biri daha. yok neymiş zeus gitmiş herkül'ün anasını skmiş, ares herkül'ün bacısına kaymış, hades yakarım ulan burayı demiş, poseidon yunanlılar'a yüzmeyi öğretmiş falan filan... yerine sevgili peygamberim serisi okunmalıdır.
    #2913743 (ibrahim yorgunlahmacun, 29.01.2008 14:49)

© 2008 - uludağ sözlük

aether başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. aether ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu aether nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» suyu isit geliyorum » chp nin 11 i » hasan i basri hazretleri » osmanli imparatorlugu » abd bayragini don yapan abdliler » ciks » sen bir kulsun ve kul kalacaksin » yucelay sal » ruyada sarhos olmak » uludag sozlukteki cozulemeyen sirlar a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games