aegeanregion 

kapat
  1. (bkz: ege bölgesi)
    #1141569 (intensivecare, 12.01.2007 12:54)
  2. egeli olması muhtemel yazar. ege'ye selam söylemesini isteyip, hoşgeldin diyorum.
    #3153581 (stratosfer, 17.03.2008 16:06)
  3. Çok kaliteli entyrleri olan 2. nesil yazar. Tanrı onu korusun ve yüceltsin.
    #3324988 (sade makarna, 27.04.2008 07:57)

© 2008 - uludağ sözlük

aegeanregion başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. aegeanregion ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu aegeanregion nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» st ilyas kilisesi » yaran olaylar » gazeteyi sozlukte okumak » pol der » chelsea nin ronaldinho yu transfer etmesi » ergenekon iddianamesi ni gormezden gelme sanati » galatasaray bayan basketbol takimi » hz omer » henry fielding » yalnizlik omur boyu a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci